Pagina's

woensdag 5 november 2014

Een blog...

Een blog. Vandaag begin ik ermee. Spannend en ook een beetje vreemd, maar leuk! Graag neem ik jullie mee in mijn wereld van Spring. Spring staat voor een sprong in het diepe, een nieuw begin en vooral voor creatieve ideeën. 
Een tijdje geleden ben ik begonnen met haken.


Ik haakte bloemenEen heleboel mutsjes,voor vogels die het anders veel te koud hebbenEen kleedEn nog een heleboel andere dingen. Af en toe verkocht ik iets via Galerie Efterom in Snakkerburen. Een lieve vriendin opperde het idee om DIY haakpakketjes te maken (ze maakt zelf prachtige dingen van o.a. vilt, kijk vooral eens bij www.huisvolkleur.nl). Daar moest ik wel eventjes over nadenken.  Vragen als ‘Kan ik dat wel?’, ‘Wie zit daar op te wachten?’ kwamen op. Veel aanmoediging en hulp was er voor nodig om het zover te laten komen, maar het is gelukt! 
Vanaf vandaag zijn mijn DIY haakpakketjes te vinden op de KreaDoe, in de jaarbeurs Utrecht, bij ‘Niels Holgersson'.

Vanaf deze plek wil ik graag mijn ideeën met jullie delen. 
Veel plezier!

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je eerste blogbericht! Zo leuk om te lezen en te zien waar je mee begonnen bent. Die muts blijft geweldig! Op dit moment ben ik druk bezig met het haken van de kerstkaarsjes, ze worden zo leuk...

    Nog heel veel succes!

    Liefs Kristel

    BeantwoordenVerwijderen