Pagina's

zaterdag 13 december 2014

DIY haakpakketten: Engeltje en een grote sneeuwvlok

Morgen sta ik, samen met mijn dochter Mirte, op het 'Zeldzaam mooi winter evenement', in het havenkwartier in Deventer. Wij hebben er erg veel zin in en zijn reuze benieuwd naar de opkomst! Het evenement is van 11.00 tot 17.00 en er is van alles te beleven. Kom je ook?

Bij ons kun naast ons eigen werk ook klein werk bewonderen van mijn moeder, Jikke van de Waal- Bijma. Zij maakt prachtige beelden van keramiek. Misschien kun je haar site een keer bezoeken: www.jikkevandewaalbijma.com!

Voor morgen heb ik twee nieuwe (kleine) haakpakketten ontworpen. Het eerste ontwerp is een engeltje in roze of beige met bijzondere gouden vleugeltjes, ze is ongeveer 5 cm hoog en 4 cm breed. In dit pakket zit een duidelijke werkbeschrijving, een goed uitgeschreven patroon, vulwol, voldoende haakkatoen (roze of beige) voor één engeltje, en prachtig gouden draad voor de vleugeltjes.
Met het tweede pakketje kun je een mooie grote sneeuwvlok maken. De sneeuwvlok is ongeveer 9 cm. In dit pakket zit ook een duidelijke werkbeschrijving met patroon, een lief grijs satijnen lint en fantastisch extra dik wit katoengaren waarmee je één grote sneeuwvlok kunt maken. Maar met het patroon en wat eigen restjes mooi garen haak je er zo nog een heleboel. Leuk voor een slinger!

Misschien tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten