Pagina's

woensdag 18 februari 2015

DIY haakpakket: Sneeuwpop

Voor ons begint de voorjaarsvakantie vrijdag. Mijn schoonouders vieren hun 50 jarig huwelijk, een hele week in Zeeland. En wij mogen mee, wat een rijkdom!

De voorjaarsvakantie, het voorjaar hangt in de lucht. De eerste bollen komen dapper uit, maar af en toe is het ook nog koud. Deze vakantie is voor velen ook de skivakantie  wat heerlijk, je nog even onderdompelen in een echte winter.


Kaartje van Flow

Een nieuw ontwerp. Een paar weken te laat.. De griep had mij flink te pakken. Ondanks dat het voorjaar al onderweg is, vind ik het toch te leuk om niet te laten zien. En makkelijk te maken! Hij combineert mooi met de boom (zie voor het gratis patroon mijn blogbericht van december 2014, DIY haakpatroon boom). Het pakketje is te koop in de shop (zie grijze knop hiernaast) maar een mailtje sturen kan ook (jildou.vandewaal@gmail.com). In het pakket zit een duidelijk uitgewerkt patroon, ruim voldoende wit katoen (dik) voor de sneeuwpop, rood (dik) katoen voor de sjaal, oranje (dun) katoen voor de neus en twee oogjes. Het pakket kost 5,95 (exclusief brievenbus verzendkosten).

Wanneer je voordat de winter is afgelopen (op 19 maart 2015) een pakket koopt krijg je het katoen om een boom te kunnen maken erbij!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten