Pagina's

maandag 18 mei 2015

DIY haakpakket: Ananas (met sleutelhanger)

Volgens Mirte, mijn 12-jarige dochter is de ananas hip. Ik vind het een heerlijke vrucht, maar waarom hip? Het geeft natuurlijk wel een exotisch, zomers gevoel, zo'n ananas. Bij ons thuis is hij al goed vertegenwoordigd. Aan een ketting, op een shirtje, als kaars en zelfs op een dekbed, allemaal boven op zolder, Mirte's domein. De vraag kwam al snel; 'mam kun jij ook een ananas haken?'. Mmm, ik kan het proberen en het is gelukt! Met een sleutelhanger eraan pronkt deze ananas aan de tas van Mirte. Ik vind hem stiekem ook erg leuk. Daarom heb ik er een nieuw pakketje van gemaakt. Met daarin genoeg katoen en vulwol om de ananas te haken, een duidelijk patroon met foto en een sleutelhanger. Ben benieuwd wat jullie er van vinden?!Geen opmerkingen:

Een reactie posten