Pagina's

woensdag 6 mei 2015

DIY haakpakket: Vogeltje (en een klein beetje vakantie in Denemarken!)

Meivakantie! Mijn ouders huren elk jaar in deze vakantie een huisje in Denemarken waar wij met de hele familie in passen. Wat een feest! Ook dit jaar is het weer een fantastisch huis op een prachtige plek, vlakbij Ulfborg, West Jutland (bedankt 'Vakantiepartner/Feriepartner Denemarken': Tamara Visser!). Inmiddels zijn wij al naar Legoland geweest, hebben we prachtige stadjes bezocht en genoten van de omgeving en het strand en de zee. Indrukwekkend vind ik de omgeving bij Bovbjerg:
Ons vakantiehuisje staat midden tussen de bomen waarin vogels de hele dag druk in de weer zijn. Een mooi bruggetje naar mijn nieuwe haakpakketje, een vogeltje:

Er is een roze vogeltje met een rood snaveltje en een aqua blauw vogeltje met een geel snaveltje (ze zijn ongeveer 10cm). In het pakket zit een haakpatroon, een foto en voldoende materiaal voor het haken van één van beide vogeltjes: haakkatoen (roze, rood en bruin (voor de oogjes) of aqua blauw, geel en bruin), gouddraad voor de vleugels, vulwol en een jute touwtje. Erg leuk en vooral niet moeilijk om te maken!
De vogeltjes neem ik mee naar het 'Zeldzaam Mooi Evenement' bij NuNu in Schalkhaar op 25 mei (waarover later meer). Wanneer je geïnteresseerd bent kun je ook een mailtje sturen (jildou.vandewaal@gmail.com). 

Fijne vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten