Pagina's

maandag 7 september 2015

Op maat gehaakt!

Oei, de tijd vliegt voorbij. Tijdens de vakantie ben ik heerlijk bijgekomen, het was fijn (zie mijn Instagram account)! Maar het is ook weer heerlijk om aan de slag te gaan. Vorige week zondag heb ik samen met Mirte en mijn moeder (eigenaar van Galerie Efterom, zie www.galerie-efterom.nl) op het 'Uitfestival' van Leeuwarden gestaan. Wat een geweldig leuk evenement. Leeuwarden is gekozen als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. De stad haalt alles uit de kast om deze titel waar te maken. Echt de moeite waard om de agenda in de gaten te houden!


Tijdens het 'Uitfestival' heb ik voor het eerst deze slinger met gehaakte vlaggetjes laten zien. Wat een enthousiaste reacties, bedankt!


Ik vind ze zelf ook zo gezellig;-)


Deze vlaggetjes maak ik naar wens op maat. Er is keus uit 14 kleuren. Voor meer informatie en de bestelmogelijkheid kun je in de menubalk klikken op 'Op maat gehaakt...'.Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten