Pagina's

donderdag 31 maart 2016

DIY: lepels met versierde chocolade!

Op het Instagramaccount van Pimpenelle zag ik een erg leuk traktatieidee. Lepels met chocolade versierd met lekkers!

Mirte en ik gingen samen aan de slag en maakten onze eigen variant.



Het is erg gemakkelijk te maken en gezellig om samen te doen. Je smelt naar smaak wat stukjes chocolade au bain-marie. Daarna kun je (met een lepel vonden wij handig) de gesmolten chocolade in lepels gieten. Wij gebruikten lepels van Rice, maar je kunt natuurlijk ook andere (wegwerp)lepels gebruiken. Daarna kun je de chocolade naar wens decoreren. Wij gebruikten gesuikerde nootjes, kleine smarties en gekleurde spikkels, maar ook mini marshmallows, manna, rozijnen en noten zijn lekker. Daarna doe je de lepels kort in de vriezer, zodat ze snel afkoelen. Je kunt de chocoladelepels een aantal dagen in de koelkast bewaren. Have fun!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen